horloge Blair is niet altijd afscheid

Blair is niet altijd afscheid nemen.

Dan zien we ze misschien f horloge oto ‘s van de nakomelingen.We van alle vreugde bracht veel tijd, schreef een roman en het schri horloge jven van een boek.Dan zien we Serena ‘s (zwart) en dan (penn badgley) duidelijk de bruiloft, horloge we moeten op een goede methode voor de behandeling van posttraumatische stress – stoornis.

Oké, we moeten het hart opnieuw te beginnen, omdat we hebben gezien in de sector vliegtuigen opstijgen en Chuck en Blair aan boord blijven waar de taxi ‘s (in plaats van de landingsbaan. Oké,).De stomme beroemdheden, we delen een video van de mooie stoel (en op de plaats delict chace Crawford [nate]) van een luchthaven in Long Island.

We zullen proberen het herstel van normale en verpleegster zijn, omdat wij in feite denken dat dit het einde is voor inspectie en Blair (ook bekend als een van d horloge e beste paar ooit op TV).Ondanks het feit dat ze gescheiden in de video, ED en Layton gevonden in dezelfde kleren die enkele weken geleden in elkaar foto ‘s van Blake en Kelly uitgesteld (Ivy).

Wat is dit?Ze is gossip girl te stimuleren met alle ons vermoorden, of is het echt een einde heeft niemand kan voorspellen?