horloge De buit is kom morele aan het

De buit is kom morele aan het einde van de BCS school

Ze deed het omdat zijn belangen in gevaar zou kunnen brengen voor de slechte student – atleten die hun toekomstige gekwalificeerde, blokken, en op te lossen, en daarmee ook de kans krijgen in de toekomst meer Nfl grote betaaldag.Sponsoring (vergeten.Student – atleten verloren gaan door het bedrijf het contract gebied in.

Maar in de schaal seizoen, spelen de organisatoren douche dezelfde speler, maximaal 500 dollar vrij goederen, atleten, draag dan in het land van de campus en het gebruik van de merken, geven in dit proces te bevorderen.Wat zou er in een kom shower maakt het de andere 364 dagen per jaar met iets anders?

“Als de spelers komen deze bowl Game, denk je niet dat ze in het hotel kamer, zei:” in Toledo, die bijdragen aan de sport professor in de rechten aan de Universiteit van juridische blog. “Een deel van de lol is ergens warm, naar Disney land, als er een strikte verbod, een bijdrage of een waarde van de aan de speler die je erg op zijn hoede moet zijn voor je.Maar dat de iPod en een Playstation 3 en andere elektronische lijkt en in de geest van de ncaa regels niet eens iets dat verboden. “De ncaa seizoen na seizoen cadeau betekent dat aan het einde van het jaar aan het einde van elke vorm van het teken.

De organisatie van d horloge e website genaamd, “niet toestaan dat dit betekent dat de nationale kampioen kan niet instemmen met een ring, de wi horloge nnaar van de heisman trofee of niet krijgen van een oude man niet aanvaarden, ter nagedachtenis van vele jaren van hard werken.Laat deze prijzen redelijk zijn horloge en de beperking van de reikwijdte van de in de amateur. ”

De uitdaging is horloge goede student – atleet met behoud van hun amateur Director, ncaa voetbal en honkbal damani bloedzuigers.

“Wij proberen aan te passen aan de moderne.We proberen de geboden voordelen, maar weet dat ze is student – atleten amateurs, “zei de heer Richie.”Dit is de uitdaging die we elke dag, als een vereniging in probeert te trouwen, en in evenwicht te houden. ”

De ncaa bloedzuiger zal nu op het standpunt van de schaal van grote verschillen in de studenten waar collegegeld te betalen.De aanhangers van de universiteit niet vol met geld te overtuigen van hun school atleten.De ncaa verbod van een student met een reeks van andere bronnen dan de Universiteit van geld.