horloge Het lichaam isOngeveer 2 p

Het lichaam is

Ongeveer 2 politieagenten vrijdag ochtend in een golfbaan op de analyse van een zware stenen en borstels, en één van die botten gevonden voor drie dagen.

In de buurt van de forensische wetenschap Centrum voor onderzoek aan de gang is, met het oog op de vaststelling van de identiteit van de vallei van de tang, de golfbaan resten.

De onderzoekers zonder details, met inbegrip van het skelet is of een man of een vrouw of wat kleding en andere aanwijzingen, wandelaars vinden de verschrikkelijke verslag dinsdag weer.

Maar op donderdag de politie op de hoogte is van de familie in de lucht, afmetingen, een 17 – jarige man vermist gemeld op 14 mei 2009.

Vond het lichaam gevonden, en hun familieleden is een van de meest voorkomende manieren, om te voorkomen dat ze in de berichten in de media in de eerste studie van de situatie.

Zoeken, tot de middag worden geüniformeerde personen uit de gehele stad horloge , kort na de zware en moeilijke weg, een borstel, van steen, van die takken en afval, met inbegrip van de plastic zak, een fles drank en een kind zijn bedekt met mooie basketbal maat bal verspreid op de helling en de aangrenzende geul.

Een agent, onder toezicht van de vorming van een lange lijn van de politie, elke meter afstand, ze langzaam horloge maar zeker op horloge de rotsen klimmen.Een rechercheur bij de heuvel zoeken horloge .

Het gebied is afgezet op de plaats van de misdaad van de gele tape.

En haar moeder, · journalisten wachten nog steeds, betreffende de informatie van de anonimiteit.

Volgens de verslagen, haar dochter op school, geen spoor van de weg, verdwenen.

Het lichaam gevonden, niet ver van dinsdag voor de picknick in het park, ongeveer 30 minuten lopen door de vallei en bergachtige gebieden.

In de loop van de jongeren verdwenen in het park, ernstig zijn doorzocht.

Wat niet wil zeggen, tot ik meer weet, tabidze zei dat toen door de telefoon aan donderdag.

, de advocaat van de familie, dat tabidze kleine frustratie, sommige wonden.Hij neemt nota van het leven weer gebeld om haar dochter verloren.

Het is hard voor de familie Barry zei dat de afgelopen twee en een half jaar.

Maar haar moeder hoopt dat haar dochter nog levend gevonden zullen worden.

Zij en haar broer, George, in Toronto in juni 2009, de republieken van de voormalige Sovjet – Unie de toetreding van Georgië tot de ouders, die uit Californië.

Ze heeft niets gezien of gehoord na 30 maanden, ze wordt vermist.

Dit is niet de eerste keer is ze een van de mensheid te vinden.

In mei 2010, een soortgelijk verslag is bij haar vader, Jane, maar in gestoken -, buurman.

Hij draagt een zes jaar in de gevangenis.

De politie heeft de media om conclusies te trekken.Nog steeds in onderzoek, totaal.Tony zei dat de stad.Ga wat tijd nemen om vast te stellen of deze persoon te identificeren.