horloge Het spel is de honger Allianz

Het spel is de honger Allianz spelen.

Zakloop schilderij dollar teken, een rode en een witte gordel en rad van fortuin “- papier met Allianz casino ‘s” op geschreven.Die visie van aids in protest tegen de aanhangers van liefdadigheid Oxfam (07.05.2013 vorige week in München, Duitsland) in de annualshareholder verzekeringsmaatschappij Allianz van de conferentie.

Oxfam heeft Allianz het spe horloge l horloge van de zogenaamde “hongerige roulette.” dat is een charitatieve instellingen in het onlangs door de felle kritiek van de operationele praktijk van Allianz en andere Duitse ondernemingen reus, zoals de Deutsche Bank.

Een van de belangrijkste thema ‘s: de toename van de volatiliteit van de prijzen van levensmiddelen van deze instellingen en hun vermoedens.De investeringsbanken, hedgefondsen en de institutionele beleggers kunnen worden door het Fonds van de grondstoffen voor levensmiddelen, maïs of soja, enz. De ontwikkeling van de prijzen van levensmiddelen wedden.Dit is een miljard dollar bedrijf.Oxfam schat dat ongeveer 11 miljard euro (14 miljard dollar) op de Duitse markt is in verband met levensmiddelen die speculatie, 6,2 miljard euro uit de Allianz.

“Vanuit ons oogpunt veel gevonden, dat speculatie is een van de oorzaken van de schommelingen van de prijs van deze golf, o horloge p de lange termijn.De andere hulporganisaties, zoals het Foodwatch, ook aan de speculatie met grondstoffen.

De stijging van de prijs van 300%

De enorme prijsstijgingen heeft plaatsgevonden in de rest van de wereld.In Ethiopië, de stijging van de prijs van maïs van bijna 200 procent.In Somalië, de stijging van de kosten van zachte tarwe van een 300% in Soedan, de stijging van de kosten van 90%.De gevolgen zijn wreed, vooral in de armste regio ‘s, waar de mensen in het voedsel kost 80 procent van de inkomsten.Een zak graan kan leiden tot een crisis in het aandeel van het leven of de dood.

Volgens de Verenigde Naties, ongeveer 870 miljoen mensen in de wereld van vandaag om naar bed te gaan.Vrouwen en kinderen zijn bijzonder hard getroffen.Abnormaal lage prijs is ook goed, want ze kan de vernietiging van de markt en het faillissement van boeren.

Allianz niet geloven, maar ze is verantwoordelijk voor de extreme prijsschommelingen.Integendeel: “we onze klanten voor investeringen van anti – cyclus.Kijk naar onze klanten van de investeringen, kan je zien dat ze bij de aankoop van een daling van de prijzen en stijging van de prijzen van de verkoop, de “, senior vice president van zaken, in de Allianz.

Allianz en andere instellingen dat in de economische ethiek Ingo taart steun, die ook de beoordeling van een onderwerp van 30 van 2010 tot 2012.Op z ‘n proces: in de pricesdepends andere factoren de belangrijkste verantwoordelijkheid, zoals de hoge eisen van vlees of van biobrandstoffen.

Maar het is zwaar bekritiseerd.·, de Verenigde Naties voor handel en ontwikkeling (Unctad) van de hoofdeconoom, besch horloge uldigd van piesof is verkeerd.En het hoofd Foodwatch, Thilo bode, dat de keuze van het te eenzijdig is.

Liefdadigheid, zoals Oxfam en de Duitse Misereor, blijkt ook dat gelijkwaardige onderzoek eenzijdig is, het publiceren van een zogenaamde “mythe is onschuldig.” als een existentiële problemen als honger, op de tafel, de financiële instellingen moeten aantonen dat zij de keuze van de investeringen niet schadelijk is, Misereor directeur Martin brckelmann Simon denkt.