horloge Hoe de opheffing van spierpijn

Hoe de opheffing van spierpijn.

Als je een goede therapeut, of een goede masseur zelfs iemand geeft een goede massage, maak een afspraak.Maar let op, ik heb iedereen “goed”, de arme werknemers gemiddeld kunnen de dingen een puinhoop van.Je kan uiteindelijk erger, niet beter.

Als de hulp niet mogelijk is, op de toegang tot of tussen, zelfs al is het hier drie dingen om je te helpen zichzelf te helpen.

In de eerste plaats, rekening houdend met de toepassing van het ijs of verpakte bevroren groenten.Een handdoek, dik, en je kleren, en tussen het ijs, 20 minuten, twee keer op een dag, gebruik het.

Maar het voelt niet goed, het ijs, dus de mensen meestal met warmte te vervangen.- ik voel me goed, maar het is bijna vermoord.

Hier is je vertellen hoe comfortabel: na een uur met ijs, en dat je je horloge beter voelt.Een uur na de thermische, hoewel, WOW, je bent gewond.

Een andere grote helpen is een masseur.Ik heb een van de onderneming een massage.Op volle kracht, het kan me verslaan in de spieren van de teer, een goed gevoel voor de pijn.Als ik gewond was, ging ik terug naar de oude massage, ziet er uit als een donut liggen boven het is plakkerig.

Als een van de oorzaken van de massage pijn, gebruikt het niet.Tenminste niet in.Je spieren te ver zijn niet goed voor je.In dit horloge artikel het gebruik van andere voorstellen, laat je spieren beter staat dan in het.

In het begin van mijn rug, ik laat de masseur kilo in plaats van een nummer 20, zet het op een centimeter, nog 20.

Als je begint te jeuken was, zou je weten dat het werk.Als de massage niet krijg je jeuk, je kan het niet nodig.Maar in je voordat je het opgeeft, probeer het op één plaats, laat het tellen, dat dertig.De eerste keer echt gespannen spieren moet meer aan te moedigen.

Waarom ga je horloge naar de jeuk?Massage spieren weer bloed knopen.Ter gelegenheid van de viering van het lijden voor de opheffing van de nieuwe trekker, die als een gek.

Tot slot, in je lichaam goed vitaminen en mineralen, en laat de pijn ook.Bijvoorbeeld, magnesium kan voorkomen, spierkrampen, bijna iedereen magnesium – deficiëntie.

Hier is een goed resultaat: als je je een beetje te weinig controle, het regelmatig aandacht, laat de dingen in de juiste richting.

Vitaminen en mineralen in ons lichaam om grote dingen te doen.Maar vitamine is een andere taal, de meesten van ons in de war van de vitaminen en mineralen die we nodig hebben.We gewoon niet zeker wat vinden in de voeding.BETTE Dell graven ons diepe groeven, gezondheid, ze wil haar leren om in de loop van de jaren hebben we hetzelfde doen.Als je niet wilt, ga niet op het leven.E – PEP BETTE, uitgeput: vitaminen en mineralen, en je lichaam wil, om je te helpen horloge om een solide basis voor de gezondheid, laat je rechtstreeks gekoppeld aan een merk, de beste manier om de laagste prijzen.En deze banden is helemaal voor jouw bestwil, BETTE krijgt niets.De besparing van tijd en geld, plus de verworven kennis, je op het juiste spoor.