horloge Hoe de verwijdering van de oli

Hoe de verwijdering van de olie uit de canvas zakken

Zonder op enigerlei wijze in verven, nat, poeder, talk of maïszetmeel, enz.Zelfs de molen.Dit zal de absorptie en een sukkel.Maar los van de vlek op de jas laten zitten, het poeder in een paar uur, dan borstel teveel poeder.Dan was de normale, of is dat het gebruik van aanvullende voorstellen, een andere methode voor het schoonmaken, als de dageraad.Deze methode voor elke keer dat ik werk.- natuurlijk, hoe sneller we deze vlek, hoe beter.

Door de catatethebird in 2013 op de ochtend van 1 februari 10:09

Ik gebruik altijd een oran horloge je – schoonmaakmiddel op de olieachtige vlekken.Je kan in de dierenwinkel (van deze producten.Ik in een plaatselijke natuurwinkel, milieuvriendelijke producten te verkopen.Ik veeg het af, laat het maar zitten kijken en borden wassen met zeep.Bijna elke keer werkt.Dit is ook de andere grote schoonmaak, wat heb ik nodig om rond het Huis.Een beetje de weg is lang, het is sterk.

Door de lescha in 2013 op de ochtend van 1 februari 10:09

Blauwe klassieker Dawn zetmeel door een stemming.Een droge detergentia kunnen soms een wonder verrichten.

Door de amaire in 2013 op de ochtend van 1 februari 19

Afhankelijk van het type olie. De kleur van het doek, en de aard van de kleurstoffen, misschien moet je een wapen trok.

Ik wil niet als een smet op de kleur is niet zeker of de kans zou rennen, en ik een fijn poeder of talk een beetje onder druk, en dan heb ik het in de was, naft horloge aleen.Het is niet als een zwak hart, hoewel.De benzine is ontvlambaar, er was rook / geur.Ik kan niet genoeg benadrukken.Je moet een goede ventilatie, en het behoud van alle of van de warmte en de vlam.Het is een appartement. De aard van het project.

En dit is wat ik krijg van huid en olie geraffineerde satijn, echt niet bij het water en de zwaardere dingen zoals wol en denim, een beetje olie of van leder van de motor olie.

Het doek is van intensieve, dat weet ik niet, ik ga Dawn + – lijn.Het zou kunnen werken, maar ik geloof niet dat het in de vezels diep genoeg krijgen.Dit is makkelijker en veiliger, dus ik denk dat dit zal afhangen van de vraag hoeveel hou je je zakken en je bereid voor te stellen, om een einde te maken aan de vlekken.

Dit is wat ik doe.

Ik leg een servet, Bedek het meel, en zet het op het doek, en dan nog een negatieve poeder, en dan nog een handdoek.En dan geef ik het druk uitoefenen om ervoor te zorgen dat de regio ‘s, het is warm.

Na 24 uur, als er een beetje als ik loog, ik probeer het nog een keer 24 uur, als het lijkt te vervagen.

En als het mislukt, maar geen contact met de stof in water, voordat ik naar de winkel, en horloge wat benzine.

Ik zal er een liter of twee koppen in een glas of van roestvrij staal, kom.

En dan neem ik een stuk van katoen in de vlekken achter, zet het op een plek.Op deze plaats zou ik dip voering, zachte of secundair borstel (ik veel oude tandenborstel) in de NAFTA en wreef in een draaiende beweging.Voorzichtig, het is al te controleren.Je wil niet dat benzine overal, overal.Als het hard schrobben, zou ik beginnen met sport schoonmaken van de binnenkant van de buitenzijde van het verven van de cirkel, niet binnen komen.

Dit kan worden herhaald, maar ik vond er drie bevroren lift is zeer nuttig.

Laat het in een goed geventileerde ruimte.Krijg je hem niet meer in de droger.Je kan met een doek of een handdoek om het schoon te vegen, maar deze moet onmiddellijk worden verwijderd, en niet in de prullenbak.Het zal een punt en de rook is soortgelijk aan minerale geest.Rook niet verdwijnen, dus je moest het in een paar dagen uit.

De NAFTA niet verloren gaat.Doe het niet.Het moet voorzichtig terug in kan, en voor een paar keer opnieuw kunnen worden gebruikt.En dan naar de chemische behandeling.

Dit is eigenlijk de oude school van de stomerij.Maar wees voorzichtig.

Als de olie werkt, dan kan je het als je vaak af van de geur.Zo niet, als je het nog niet door, je kan niet nog een keer.

Als je het niet erg vindt, probeer het niet.Als ik dit doe, comfortabel, chemische veiligheid en bescherming.Grondig.

Op 1 februari 2013 ochtend om half twaalf in Tsjaad

Ik heb allerlei vaak textiel en kleding van de olie en olie op.Blauwe Dawn toepassing los en horloge tijdelijk werk te mogen zitten voor het verven en het witwassen van geld werkt als een charme van 15 minuten.

Op 1 februari 2013 flamingbore gepubliceerd om twaalf uur

Als de basis voor een deel van haar werk in de werkplaats of ze sterven, vaak met de olie op de kleren van haar huis.We gebruiken het ontvetten van (niet meer merk), meestal is er een nacht voor onderdompeling schoonmaken.