horloge Hoe de verwijdering van rook

Hoe de verwijdering van rook

De geur van rook.Geen twijfel, algemene en niet – rokers zelfs veel rokers ten minste dat niet prettig.In de auto, gezinnen en ondernemingen, de voortzetting van de strijd om de allergie onder controle, het creëren van een meer geschikt zijn voor het horloge milieu, of om te voorkomen dat z ‘n vriendin de waarheid weten.Ben je het beu is aerosol luchtverfrissers, maar laag in de statische sigaretten stonk vreselijk zoete geur?Moe van het niet aan de belofte van commerciële producten.

Jullie allemaal, wat je redenen ook zijn, we zijn in de howtodothings ontdoen van die haat rook, je makkelijker kan ademen wat tips.

Natuurlijk, een van de beste manieren om een einde te maken aan de geur van,, met name als de relevante nicotine vlekken tapijt, het meubilair en de muren is het gebruik van waterstofperoxide.Als je wilt leren hoe je dit moet doen, adviseer ik populair en 101 van het gebruik van waterstofperoxide en familie.

Was het zo snel als je kan.Als de hele kamer ruikt naar het vrijgezellenfeest van vorig jaar, met uitzondering van sigaretten, zal al het mogelijke moeten schoonmaken of de stomerij te maximaliseren, de geur van rook uit de weg te ruimen.

Het vacuüm.Het gebruik van chemische stoffen of in je wanhoop maatregelen nemen, vacuüm zoveel mogelijk rook de geur van residuen.Onderdruk het meubilair en meubilair en de rook binnen.Eruit, vacuüm – mat.

Azijn.Op een schaal van azijn, één nacht weg te blijven, kan een verrassend goed werk, vrij saai.

Citrus.Schillen van citrusvruchten een zweer, als ze nodig hebben om zich te ontdoen van de geur.Een groot deel van de schillen van citrusvruchten in je auto of huis voor een paar dagen, totdat de huid helemaal droog.Als je ze verwijdere horloge n, wanneer je ook om sigaretten of in ieder gev horloge al een deel ervan.

Soda en een poging om de echte smaak en geur.Wat is uw tapijt reinigen, stinkende Bank of een vuile auto zitten, soda is je vriend.Heeft gezaaid in de tabakproducerende regio ‘s zitten, laat het een paar uur.Dan neem je een betrouwbare een stofzuiger te zuigen de Soda, om het werk af te maken.

Een woord van advies: voor beregening, test fris in het verborgen deel van het oppervlak van het oppervlak of weefsels, om ervoor te zorgen dat er geen interactie tussen geen soda.

Koffie.Als ik ‘n oude vriend, ik hield van koffie versterking van waspoeder, wie had gedacht dat mogelijk is van de voordelen van geur, belachelijk concept?De koffie ruikt om je sigaretten.Niet gooien ze in als een soda water plaats, aangezien de koffie vies.Integendeel, de koffie in een aantal afzonderlijke koffie filters, zet de koffie vast te binden.Zet de koffie in een zak met sigaretten.

Een lege kamer of in de auto.Je moet minder hard naar sinaasappel of naar de winkel gaat azijn, moet je alle ramen en deuren open je uren aan te moedigen rook de geur van hun kussens, tapijten en andere oppervlakken.Als een meubelstuk heeft een vreselijke rook, waardoor het in een paar uur blijven doen in een dag.

Houtskool.Er is ook niks bijzonders of speciale uiterlijk kom op houtskool, maar als je in je kamer of in de auto. – kom, als je niet van plan horloge om te rijden), zal je het vinden van absorptie van de dampen na een week of zo.Dit is een onverwachte doeltreffende vormen van rook de geur op.

Het oppervlak van residuen van de rook.Niet vergeten, linoleum vloer, glas en het oppervlak van hout; in dat getuige was van roken kamer of in de auto, zie je vaak residuen.Met een glas Reiniger, verdunde ammoniak en hout schoonmaakmiddel is het oppervlak van deze stinkende residuen schrobben.

De lamp.Als het gaat om de rook lampen is een klap.Ten eerste, ze trekken de rook.Ten tweede, elke keer als je ze open als de geur van rook, de warmte van de residuen.Maak die lamp.

Als de ene kant laat zien, ten minste één onderneming (technische producten, Ltd) hebben besloten om gebruik te maken van een lamp in de warmte, de bestrijding van de geur.Fresh2 lamp “pleit voor afschaffing van de geur te ruiken, als gevolg van de bekleding van de titaandioxide activiteit met een lamp van opwarming van de aarde.

De geur van rook kan je thuis als een slechte nacht club, laat je de auto ruikt naar een grote asbak.Rokers niet wil een frisse geur blijft, voor wat de niet – rokers, de geur zal hoesten en hoofdpijn.Voor deze maatregelen.