horloge Hoe je in de ogen van de walle

Hoe je in de ogen van de wallen onder de ogen.

Als je eenmaal een bepaalde leeftijd, of leven in een manier van leven of het krijgen van kinderen, de kans is heel goed, je hebt zakken onder je ogen.De waarheid is vandaag druk leven en druk, te veel cafe├»ne, slechte voeding en gebrek aan slaap (ongeveer 46% van de bevolking in alle gevolgen van een regelmatige basis) zal leiden tot de donkere ogen.In het verleden is een zorg zijn meestal oudere vrouwen, jongeren vandaag de dag zelfs met paarse zwarte oedeem en ‘n cirkel.

Volgens de centrale van persagentschappen, met het oog op de bagage in je ogen, je moet eerst weten wat de oorzaak is.De meeste mensen zijn op zoe horloge k naar je misschien gewoon aannemen dat je moe bent.Maar als je om 8 uur slaap, maar ook niet moe, maar met een ander verhaal, je moet zoeken naar een andere oorzaak van de ogen.Het verwijderen van de wallen onder de ogen van je ogen niet een nacht te herstellen, maar de reden weten kan je helpen om doeltreffender te maken.

Natuurlijk, vermoeidheid en gebrek aan slaap onder de ogen van de oedeem, een van de oorzaken van de duisternis.Normaal gesproken, maar alleen voor een nacht slaap tekort, de ontwikkeling van deze mensen niet de symptomen van cosmetica.Veel mensen, ze hebben ogen bagage en donkere kringen onder de ogen, dat is goed.Als je al een paar nachten niet slapen, dus het beste is dat je rust is een van de belangrijkste dingen.

Een andere oorzaak van de duisternis en opgezwollen uiterlijk is teveel zout in het dieet.Als gevolg van de huid rond de ogen is de dunne, het meest van de vloeistof is onze horloge import en export.Als je het zout eten of verwerkte levensmiddelen, is de kans om je lichaam is de vloeistof, waardoor de regio ‘s en donkere ogen ziet er bijzonder opgeblazen.Natuurlijk, de hele avond naar tearjerker, Huil je aan het uur tot hetzelfde probleem, maar niet zo lang.

Koorts, sinusitis, verkoudheid en elke vorm van stimulatie kan leiden tot oedeem (ogen en een blauw oog.Als u lijdt aan seizoensgebonden allergische en je ogen worden aangevallen door een shock.Veel mensen misschien niet in de sinus enig teken van allergie, horloge maar misschien in plaats van oedeem en zwarte ogen.De dader is seizoensgebonden en eten in je huis, zelfs de sporen van schimmel.

In je ogen uit de zak

Deze vervelende toestand heeft verschillende maatregelen.Je kans is om in de ogen van de komkommer gehoord of andere rechtsmiddelen.De onderstaande lijst geeft je een paar opties om te helpen een einde te maken aan de luchtigheid en een blauw oog.

Veel water drinken.In de ogen van het regionale of elders vochtretentie is de beste manier om voldoende water.Bovendien, als zout is, elke 10 8 glas water helpt uit je systeem was zout.

Vitamine B vitaminen en vitamine E, hun gezondheid in de huid van fundamenteel belang is.Om ervoor te zorgen dat je genoeg ijzer, van vitaminen of voedsel is ook belangrijk.

Vitamine C, begint de dag met een koud glas verrijkt sinaasappelsap, dit is de hoge vitamine en antioxidanten.Vitamine D is van groot belang voor de gezondheid van de huid.

Kamille thee zakken gedrenkt in warm water, zodat hun ogen.Het gebruik van kamille thee, ongeveer 15 20 minuten zal de bron van een vermindering van de ontsteking en duisternis. Dat gebeurt vaak.

Ben je een lokale apotheek kopen van vitamine D – zalf.Vitamine D zalf kan bijdragen aan het herstel van de gescheurde haarvaten, dit kan leiden tot de regio ‘s van de rode of paarse.

In de koude komkommer, op basis van webmd is niet alleen maar een oude vrouw.Dit zal bijdragen tot de aanscherping van de huid en de ogen, bijdragen tot vochtretentie.Ijs en andere wat Cool is, maar ook zal helpen.

Met de neti pot.Als deze problemen veroorzaakt door de sinus, dat kan bijdragen tot de vermindering van de zwelling in de regio, om te voorkomen dat de ophoping van vocht.Moet worden gebruikt zoals aangegeven op de verpakking de neti pot.

Probeer te slapen op je rug en je hoofd als je de ochtend nadat de ogen waren opgezwollen.Dit zal bijdragen tot de vermindering van de regionale verzamelen rond het gezicht en de ogen van de hoeveelheid vloeistof.

Om ervoor te zorgen dat je in bed voor de ogen van de make – horloge up.Sommige chemische stoffen kan leiden tot oedeem en een blauw oog, en rimpels.

Geef haar een paar keer op een dag een massage.Dit zal bijdragen aan de bestrijding van de regionale verzamelen in de ogen van de vloeistof.

– retino├»nezuur in hun kopen.Deze kunnen op de toonbank en bijdragen tot het voorkomen van rimpels en vermindert de zwelling en ontsteking.- voor de behandeling van de ogen ook nuttig.

Niet roken, alcohol te vermijden.

Elke dag genoeg rust krijgt.

De dokter zei, genetica speelt ook een rol in de ogen van de ring en zwelling.Soms, als je een verlies van dit probleem zou kunnen uitgroeien tot een permanente