horloge Hoe je ogen op de weg van de d

Hoe je ogen op de weg van de donkere kringen en puffines,

In deze video, hebben we geleerd hoe te verbergen en de gebreken van het gebruik van zwarte ogen.Beginnen met de room in je ogen, zodat de basis en de eliminatie van oedeem.Je moet met je favoriete camouflage in de kleur van je in je gebruikt je oog.Voor de toepassing van deze fondsen te gaan of je gebreken, met make – up horloge .Nu pak je favoriete Stichting en borstel, en de Stichting, je gezicht, zelfs de jas en Roodheid.Tot slot, zal je kleur van toepassing op je hele gezicht, dit zal je make – up.

Ga schoonmaken, vermindering van de voordelen van de groene tas. Maar, weet je, niet alle groene thee?Je geluk.De voorbereiding van de theezakjes, heb je nooit een druppel thee smaakt heerlijk, en m horloge eer.

Theezakje onder de ogen, om te voorkomen dat de donkere kringen onder de ogen, is niet nieuw, maar je moe van om de tas thee als je er een nodig hebt om je ogen?Plus de koeling van het water te wachten en wachten in de koelkast koud moet zijn te lang.

In deze video in de serie, onze professionele make – up zal je laten zien hoe je met de make – up te verbergen in de donkere kringen onder de ogen.Een stap richting en de to horloge epassing van maatregelen die camouflage, primer, glans en – pen.Als je je make – up moet bijdragen, en laat die donkere kringen van deskundigen, laten we zien hoe je dit vrije cosmetica – training.

horloge 15 van deel 1 van het voor de donkere kringen onder de ogen.

Die donkere kringen onder 2 van 15.

Let op.

Hayley blz. Hoe je make – up voor de vermindering van haar publiek zwarte ogen uiterlijk poetsen.Overeenkomstig haar instructies als je, je zou een vermindering van de zwarte ogen kijkt, zal je je nog wakker.

In de loop van de make – up, begin je camouflage.Je vinger in de anonieme of aan het einde van een klein beetje en dan in de ogen van de binnenkant te beginnen, om ervoor te zorgen dat met een deksel.Camouflage is de gele kleur van het verborgen roodheid zelfs de kleur van de huid.

En dan, in een moment van de grootte van de basis.

In deze handleiding, we leren hoe te komen tot een rood gezicht van het profiel en de ogen.Ten eerste, zal – toegepast op het hele ooglid als basis.De volgende, met een licht roze oogschaduw oogschaduw.De volgende, met zwarte eyeliner wimpers, en verbrand de Bourgogne oogschaduw op de buitenste hoek van het ooglid.De kleur wordt gemengd met een borstel, maar er zijn nog steeds donkerder van kleur aan de buitenkant.Ten tweede, om dezelfde rode kleur en Broek tot op de bodem van de ogen, op de bodem van de waterlijn, gebruik dan de zwarte eyeliner.De volgende stap is.