horloge Hoe onthoud je het herhaald ge

Hoe onthoud je het herhaald gebruik van levensmiddelen.

Heb je haar gevraagd of plastic?In de onderzoeken in de supermarkt in de rij, alleen op z ‘n voorhoofd, vergeet je tas?

Als je meer dan één keer per maand, dan weet je zeker dat er bagnesia.

Bagnesia, definities, is het vergeten van herbruikbare tas.Heb je goede bedoelingen, weet je hoe afval in plastic of papieren zakken, maar biologisch afbreekbaar, doden we nodig hebben om onze bomen, de opwarming van de aar horloge de.Je zou meer dan genoeg bagage, kun je je voorstellen dat je uit waar ze zijn, maar je weet nooit met ze in de winkel.We hebben één of twee keer, maar de chronische bagnesia mensen altijd.

Ik weet het, want ik heb ernstige chronische bagnesia.Mijn naam is Andrew, ik ben een herbruikbare tas van geheugenverlies.

Ik heb een snel onderzoek, mijn vrienden en familieleden die altijd probeerde hun zakken naar de winkel.Ten eerste moet je, mijn broer is in de wet, na de hervorming van het bagnesiac zegt, als je de tas terug naar de auto.Laat ze in je huis of ergens anders.Leg ze horloge terug in de auto.

Ik voor m ‘n vriendin Laura, een technologie die de bescherming van het milieu, is de man, van wie ik weet dat nooit, nooit, nooit vergeten dat haar tas.Ze is de koningin van de groene.Hier proberen te herinneren aan haar tas: hoe ze zo veel van haar, ze zijn overal.Ze in haar auto, in haar huis, in haar tas.Verdomme, één van haar tas.Ze heeft zoveel ze kan helpen, maar er is een opgehangen in wat ze nodig heeft.

Ik heb veel, maar ik kan nog steeds niet vergeten.

Andere voorstellen in de lijst van levensmiddelen, met inbegrip van je op zak kunnen werken, maar nogmaals, ik moet je doen, gebruik de zak kunnen worden opgevouwen, erg klein, en hou ze in je tas, oké, maar omdat ik koop altijd 6 + tas in mijn wekelijkse boodschappen, ik weet niet hoe de grootte van Een portefeuille zakken doen me geen goede); of voor het verkrijgen van de zakken (weer terug in de auto, de tas in de auto nodig voor deze).

Een ondernemende mensen (ik denk dat is de uitvinder van het woord) is het creëren van een toolkit, koop je om je te helpen je tassen: bagnesia starter kit.Het is mooi: het heeft betrekking op een zak, een deur van een kleerhanger, ie horloge ts wat je het stuurwiel, en een herinn horloge ering aan je sleutelhanger.Het bevat ook een carabeener, dus je kunt je tas van je lichaam.

Nou, ik zal je mijn tas als die van me hield.Maar misschien, ik weet het… Tot zich, ondanks alle mooie herinneringen.

Ik wist niet dat ik een remedie voor.Ik denk dat al deze technieken zijn goed, maar ik had duidelijk een om te voorkomen dat ik echt aan het verminderen van de CO2 – voetafdruk ik in deze eenvoudige en effectieve manier.Op een dag hoop ik het kan vinden.