horloge Hoe vanaf 1998 een Pontiac Gra

Hoe vanaf 1998 een Pontiac Grand Prix de airbag

Hier is je lijst schrappen van de stappen in de airbag.Het systeem moet in de uitvoering van het onderhoud van de airbag, voordat de batterij 5 minuten open.Ik heb van die in het verleden, de procedure is correct, maar het is een echte pijn in de nek en de behoefte aan een bepaalde mate van geduld vrij gesloten lente vingers van de airbag horloge , behoud van het stuurwiel.Ze beschreven systeem bestaat uit horloge vier pijlers zijn uitgebreid, en de airbag modules op de vier gaten met een gewicht van 2, elk voorzien van stalen veer vingers door de rand van de opening van deze installatie, opgesloten in de overeenkomstige groeven.Je moet met een schroevendraaier of een haak in de instrumenten, en de vingers uit elkaar trekken in elke hoek, en het verbeteren van de airbagmodule te geven.Te installeren, en zet het op de voet, en leg het op de grond, het zal snel op zijn plaats.Trok zachtjes in de module, terwijl de lente worden vrijgelaten.De beperkingen van het stuurwiel module, totdat de clip.De jazz – systeem.Verwijst naar de Jazz in de airbags en veiligheidsgordels (en), zal ik horloge je aanbevelen bij anderen op de website, ben ik tevreden over de kwaliteit van de ontvangen informatie, interactie en ik de professionals, en een snelle reactie.Bedankt, en ervoor te zorgen dat ik terug ben, wil ik een antwoord geven op de vraag ‘City haast. Stephanie pell, ncused dienst dit weekend’ tracer “helpen.Dank je, dank je, dank je.De vervanging van een motor / Fan.De regio ‘s.15 dollar voor 40 dollar “of” en de deel, ik heb een paar honderd dollar in de winkel.Ik zal je aanbevelen van het gebruik van je toekomst. David L. Richmond, tx9 dollar, ik heb 2 uur de tijd, ik rijd weg horloge .Je diagnose is juist.Dank u zeer.