horloge Hoe verwijder donkere kringen

Hoe verwijder donkere kringen onder de ogen,

Het eten, het voeden van de huid en drink genoeg water.Zelfs een lichte uitdroging kan ook leiden tot een blauw oog.Acht tot tien per dag drinken een glas water.Voor granen en de intensieve groenten en fruit.Eetbare vitamine D – citrusvruchten, fruit, citrusvruchten, vitamine C, steun voor de productie van collageen, bladgroenten en vitamine E. Zorg ervoor dat je van essentiële vetzuren en zink in je dieet.Deze twee soorten voeding Gezondheid van essentieel belang is voor de huid.Eet vis, twee keer in een week om omega 3. Eten rundvlees of varkensvlees zink.De inname van voedsel van ijzer, zoals eieren, bonen, vlees en groenten en fruit.

Ontlasten en sinusitis.Patiënten met chronische sinusitis zijn ook een zwart oog.Congestie en uitbreiding van de donkere ogen neus lekken naar de ader.

Stap 4

Je manier van leven verandert.Je minder alcohol inname van cafeïne en water.Stop met roken, kan dit leiden tot een blauw oog.Als je zittend zou moeten bewegen.Dit zal de bevordering van het verkeer, de verbetering van de algemene gezondheidstoestand van je.Als je begint te lopen, proberen.Vijf dagen werk per week ten minste 10 minuten.Op basis van de beginselen van de Amerikanen van lichamelijke activiteit, per zitting tot een minimum moeten de voordelen voor de gezondheid.

Stap 5

De koude behandeling.Gebruik van vocht en / of vitamine K – e, sesamolie, meel en olie.In de ogen van de peterselie in ijs, jas.Komijnzaad is horloge chlorofyl, vermindering van de pigmentatie.Massage koud oogcrème of amandelen en honing in de zwarte ogen op een paar minuten voordat je gaat slapen.Amandelolie vitamine E bevat, is een enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die gunstig is voor de huid.

Stap 6

De genezing of je eczeem.- kan je het dunner worden van de huid, dit zal je ogen vasculaire meer voor de hand.Je moet de dokter naar je kijken naar de geneesmiddele horloge n zoals antibiotica, drugs horloge of immunomodulatoren.Probeer uit te zoeken wat de trekker heeft ecz horloge eem, zoals ruwe zeep, en ‘s Nachts slapen luchtbevochtiger.

Stap 7

Laat je vingers van je jeuk aan de ogen.Als je je ogen door een allergie of seizoensgriep en jeuk, proberen een vochtige druppels in plaats van wrijving op de zwarte ogen, dat helpt.