horloge Hoe verwijder naar kattenpis.

Hoe verwijder naar kattenpis.

– ik ben dol op katten.Ik denk dat ze huisdieren leuk en grappig.Maar ik haat katten urine ruikt.Het maakt me ziek, een beetje, ik hou niet van katten als huisdier omdat ik bang ben dat ze door mijn hele Huis als je eigen privĂ© toilet.Ik heb de meeste katten goed gebruik te maken van hun afval.Maar als ik een kat die besloot de zitzak is een vuilnisbak een plaatsvervanger.Of nog beter, ik had ooit een kat is, dat we de mand met schone kleren is niet alleen een geweldige plaats om te slapen, maar het is een geweldige plek om haar zaken te doen.Ja, ik moet toegeven, ik moet waarschijnlijk naar die schone kleren, dus het zal niet gebeuren, maar soms kan het leven bezig, een schone kleren voor altijd is het eerste ding dat op de lijst van de verworvenheden van de dag.Maar ik zal mijn dagen door te proberen uit te vinde horloge n hoe we de dagelijkse kleding van de verwijdering van kat urine ruikt.

Twee jaar geleden ontmoette ik een andere situatie is, en als we verhuizen naar een nieuw huis.De vorige eigenaar heeft een hond en een kat.Het Huis stinkt.Ik wil dat de combinatie van twee dieren, maar ik ben er zeker van dat die kat urine kan ammoniak geur.We hebben een paar weken horloge wil weten hoe te ontdoen van deze geur.We weten dat dit is in de kelder van het tapijt, maar we kunnen de vloer vervangen als het gewoon onder het tapijt in de cement.Verman je gewoon een keuze voor ons.Dus moeten we bedenken hoe we het verwijderen van kat urine ruikt.

Ik denk dat we eindelijk uit de als gevolg van de vele verschillende dingen hebben we geprobeerd (chemische, natuurlijke produkten, de frisse lucht, de geur en een groot aantal wassen).Uiteindelijk zullen we meer geld uitgeven, dan hebben we een hogere kwaliteit van de producten, het echte werk, als we er zijn.Nu ik hoop dat ik je wat tijd besparen e horloge n de energie naar de verwijdering van kat urine ruikt.

Sommige mensen houden van de manier van de natuur te verwijderen, katten urine ruikt.Als je een kat, wi horloge l je in de wasruimte in de urine, je kunt proberen appelazijn bij de wasmachine te helpen om de aanhoudende geur.Het is goedkoop en de natuur.Echter, als de geur in je tapijten, het kan een beetje meer zware dingen.