horloge Is een anti – statische polsba

Is een anti – statische polsband nodig

Ik niet aanbevolen voor het gebruik van een van de in de eerste.Als je het anders leren, je zou de vorming van een verschillende gewoonten.Laat je gedachten veranderen van vers te houden.

Ik ken een paar mensen die zweren dat je niet nodig, ze heeft nooit een voor hun hele leven.Als je je omgeving / werkstations, zou je niet genoeg statische te pakken alles.Dit is een tijd van minder dan 20 V =) zal de overgrote meerderheid van de differentiële gebakken transistor.

Ik ben al een jaar geen gebruik wordt gemaakt van een polsband van de computer.Ik was altijd voorzichtig elke paar seconden, meestal op grond van metalen in het geval van zichzelf.Maar ik had een deel van de mislukking van deze dag, dit is een computer winkel (waarbij de jumper kamer CPU ‘s als een “gratis”) is de kern van de Raad voor de fouten van de spanning.Knipper::

En dat is een goede zaak.Een horloge tien dollar, stof en met elkaar verweven draden, niet alleen een boete.Of je kan je eigen.

Dit is een heel goed idee, wees voorzichtig dat je je deel.Een hoop materiaal, ingedeeld in de gevaarlijke elektrostatische gev horloge oelige onderdelen: papier, plastic, van polystyreen (de grote, slechte), de meeste plastic, karton, wol (natuurlijk), stickers, en bijna alle synthetische weefsels (nylon, s horloge pandex, enz.).Een koude, droge dag (zoals de dood van de winter) is een dag als de statische is de ergste.Wrijving (wrijven van je voeten op het tapijt in de wol) en scheiding van een sticker van het strippen van de steun) onveranderd is statisch.

Nu laat je wordt paranoïde, kan je het niet voelen de gevolgen van statische, vermoord je kiezers.Knipper::

Ten aanzien van het materiaal dat is statisch, om ervoor te zorgen dat de veiligheid: AG / kunststof anti – statische zakken, anti – statische… Je zou in je plaatselijke winkels en (vaak) of je een integrerend deel van de verpakking.Veel van wat is statische, veilige kleur code roze, maar het is duidelijk dat niet alles is roze.Weg van die pakken, doe je handen op je hoofd. ”

Een paar maanden geleden, als je het mij vraagt, zal ik lachte en zei niet alleen aan deze zaak.Echter, ik ben bijna klaar met de mini – computer systeem op de universiteit, en we praten over het eerste ding dat elektrostatische ontlading.Ik begrijp niet hoe gevoelig deze vergadering is, of gewoon hoe makkelijk je te vernietigen om voldoende statische elektriciteit.

Ik denk dat ik het meest invloed is, is als ze zeggen dat als je de sporen van de verbranding van volledig, is blij.Dit is makkelijk te volgen.Maar de meeste van de anti – statische zal leiden tot een “half verbrand, sporen, vrijwel onmogelijk is, is het niet waarschijnlijk dat dit zal waarschijnlijk leiden tot instabiliteit en een probleem.Nou, dit soort problemen in dit en in andere fora, de helft van de vraag niet?

Ze laten ons niet aan hun computer, totdat we een band, dus heb ik het al toen ik mijn bord a7m266 basis vastgesteld.Ik ben blij dat ik niet in mijn geval, zonder mijn riem nu.En ik rende de hele tijd in de rock stabiliteit niet alle problemen op. horloge Zorg ervoor dat je de stroom op de muur, breng je de macht van metalen doos.Het is goede grond.

Om je vraag te beantwoorden, absoluut.Doe jezelf een plezier en bescherming van investeringen.Eerlijk gezegd, ben ik niet bang dat de helft van de samenstelling van de gebakken, omdat ik ze niet over de operatie is stabiel.Ik wil alleen maar een goede, stabiele, snelle computers, ik snap het.

“Ik werd beter zeggen dat ze nog erger.Je kan het beter doen. ”

Als je het snoer, je moet de macht over de energievoorziening in op na “0” (af) als ATX moederbord / energiebron is.Deze situatie is een goed idee, maar ik ben het niet eens met dit absoluut noodzakelijk is.Als je in de computer op het werk, wil je alle onderdelen en je lichaam in met een elektrische potentieel.In het geval van de grond, energievoorziening en niet echt een.Het is gewoon dat alle onderdelen van de PC ‘s en je lichaam (door M’ n polsen stap) is in de energiebron dezelfde mogelijkheden.

Ik wil zeggen, is de tape.Dit is tien dollar, als er geen andere woorden, het zal je gemoedsrust geven.Als je het niet kan krijgen van een riem, je kan een vereenvoudiging van het beheer van de aan de omstandigheden van elke paar seconden blootgesteld aan metaal, maar in de vergadering.Als je vergeet dat dit een band, dat kan je redden.

Of je vindt, zal ik iets anders dan een bedrijf op de krant.Als je je de vergadering geplaatst in een anti – statische zakken, of laat ze in je zakje, je moet een boete betalen.De verpakking van de eerste keer, en dan krijg je misschien tien seconden met of door middel van een zaak door de kwijting, en ik ben geen grapje, het schuim, met genoeg statische kerstboom verlicht:.:).Andere