horloge Is het kopen van een dure slaa

Is het kopen van een dure slaapzak beter

Ik wil nemen en de interpretatie van een kleine, vergeef me, als ik de woorden in je mond.Je was echt net als: “Ik vroeg hoeveel het kost om de passie?Ik wil zeggen, in de 50 (10), natuurlijk niet!

Voor elk project, ik geef mijn “goedkope”, “goed, maar een dure optie (ik heb geen vereniging en van een onderneming)

Persoonlijk ben ik voor het gebruik van deze combinatie van lichtgewicht kamperen in het door u vermelde temperaturen, het werk is goed.Met te veel voor voelen maar ik per ongeluk de veranderingen van de temperatuur va horloge n de redactie: ik persoonlijk gebruik. (de lijst van de voor elk project behalve de bosmarmot zakken.Ik heb een bosmarmot zakken, uitstekend, maar ik heb een 20 ° f – pakket, hier niet onder)

Een slaapz horloge ak is net als elke andere kopen, je horloge krijgt waar je voor betaalt.Helaas, in vele verschillende milieu / klimatologische omstandigheden, de slaapzak worden gebruikt.Heb je een slaapzak, het dragen en gebruiken in de zomer, als de temperatuur lager is dan voor de temperatuur van 60 of 70 graden, ‘s nachts, als je niet begint te werken, in de herfst of winter / in de lente kamp en lage temperaturen dalen van nul tot 30 graden is.En dan heb je een feit, dat iedereen zijn verschillende soorten slaper.Sommige mensen zijn “warme” slapen, sommige mensen zijn “koude”.Een warm bed wil niet een zak en laat ze te veel warmte en koude bedden kunnen het gebruik van zwaardere de lente en herfst zakken in de zomer.Je kan improviseren met aanstekers in het koel in de zomer van zak slapen in je kleren in de zak nodig.Omdat je lichaamstemperatuur is’ s nachts warm zakken, wil je een tas met veel extra “extra” ruimte verwarming.Kleine tas, mama – type) in een kleine tent kan erg warm.In de grote tent grote rechthoekige t horloge as niet ‘s nachts bakken.Je moet echt de keuze van een tent en slaapzakken combinatie, op basis van een jaar de tijd, zou je op het platte land of berggebied) en van de voorbereiding van de locatie, de kleren, kunnen worden gebruikt voor de nacht in je zak.Alsof we nooit hebben veel te veel “perfect” avond.Je kan het je veroorloven kocht altijd de beste tent en pakket, omdat je in de meest!Onthoud, als de storm komt, zal de situatie snel veranderen, dus kan je leven hangt af van je uitrusting en vaardigheden, met behoud van het comfort.