horloge Klassieke muziek is een goede

Klassieke muziek is een goede zaak

New York is als het gaat om de klassieke muziek en de Amerikaanse cultuur, niet alleen de dikke dame zingt.Brnnhilde zijn koffers naar Boca Raton.

Klassieke muziek is in de loop der jaren cirkelen, natuurlijk.Zonder twijfel, wat de reden: in een cultuur van respect voor de oude en de nieuwe muziek, de nagels; nieuwe van klassieke muziek, in Kingsley AMIS, zou er net zo veel kans als pedofilie, formaat als opera toneel heel duur, en het publiek; nog steeds is de overgrote meerderheid van de oude witte in de Verenigde Staten meer en meer niet.Vergeet niet de kunst van de aanval op het netwerk van de cultuur van de standpunten van de chauffeur, de democratisering en de klassieke kleding opzichtige kleding, niet te begrijpen dat de opmerkingen van het programma, het publiek stil zitten, niet in de huizen van de cultuur is een helpen de goede code.

Dit festival wordt gewoonlijk bied horloge t een zeer noodzakelijke bloedtransfusies.Maar de laatste tijd verlof om naar een vorm van kunst in de herfst, New York genaamd “de grote crisis” de grote recessie.De trend naar lijn horen dan andere requiem, wat zeer moeilijk is.

Laten we eerst uit de volgende geld beginnen.De totale omvang van de verkoop van de klassieke album van 2013 met 5 procentpunten is gestegen, in het kader van Nelson.Maar dit is bijna een krachtig herstel van de 21 procent vorig jaar.En gezien de relatieve positie van klassieke muziek.Slechts 2,8 2013 onderverdeeld in klassieke.In tegenstelling tot de steen al 35%, 18%; 4%; de soundtrack.Alleen de Jazz in 2.3 cent meer, is met de Amerikaanse muziek.

Wat is de radio?Slechts een minderheid van de Amerikaanse commerciële radio van de klassieke muziek.Tot slot, in Santa Barbara in Korea Development Bank, de verkoop van oktober “na zes cijfers in de klassieke of zelfs verlies.” radio is in de problemen.In de luchtvaart en het niet – commerciële klassieke radio is gestegen.Maar de meeste van de groei is het gevolg van commerciële radio – tot een gemeenschappelijke regeling.Echt luisteren naar tempo blijven dalen.

Sirius xm satellietradio, online – leveranciers, met negen jazz – kanaal, en Canada kanaal 20 kanaal 8 Latijns – betreft, slechts twee van de klassieke centrales.Een man genaamd symphony Hall, 3500 Facebook.Hij van plan is 89000 kanalen.

Laten we nu eens kijken naar het concert.Klassieke muziek minder dan ooit com horloge mercieel haalbaar is.De aanwezigheid van / concert is gedaald, volgens Robert Flanagan, Honorair professor van de Universiteit van Stanford.Het orkest zal ook worden geconfronteerd met een grote capaciteit op het gebied van het tekort. “Orkest muziek is in wezen een liefdadigheid.New York City, de opera, bekend als “de opera”, in oktober het faillissement aangevraagd.Als “mensen” wilt, ze heeft een interessante manier te laten zien.

Niet – orkest is moeilijk op te sporen.Ook van de Nea blijkt dat het percentage volwassenen deel te nemen aan een klassiek concert ernstige gegevens (per jaar zelfs een) van 13% is gedaald van 11,6% in 1982 tot en met 2002, 9,3% in 2008.Een verdere daling, tot 2012, op 8,8 niet beschouwd als een statistisch significant, maar in horloge al die jaren aanzienlijk gedaald, in 44 35 en 54 45 leeftijdsgroepen.

Dit maakt onze statistieken.Hij wijst erop dat in 1937, terug in de band concert in Los Angeles was de mediane leeftijd 28.Verwacht!Dat jaar, trouwens, dat wU, Boston symphony zomer muziek festival, opgericht.Ik ben opgegroeid met allerlei baantje op tanglewood ook in de jaren negentig van de vorige eeuw. Toen ik op bier en wijn, ik bijna nooit iemand.

De gegevens voor de weg en het NEA op wat in mijn ogen de legendarische tanglewood. Twintig jaar geleden.Tussen 1982 en 30 concert in 2002, deel van de daling dan 27 9 procentpunten; meer dan 60 jaar een aandeel van 30% van de 16 tot dan.Klassieke muziek die in 1982 een gemiddelde leeftijd van 40 jaar, 2008 is 49.

Als de klassieke muziek is gewoon een oude vorm van kunst, velen van ons kunnen groeien als van waardering, die kunnen worden beheerd.Maar de weg van de klassieke publiek gegevens blijkt dat de demografische, ergere horloge dingen.De jonge fans niet de klassieke muziek voor de omzetting van hun leeftijd.De laatste generatie liefde van klassieke muziek kan alleen als de eerste wereldoorlog veteranen, bestaat niet.

Het is niet omdat de wereld niet de klassieke muziek proberen een oplossing te vinden voor de kwestie van imago.Dank groupmuse, bijvoorbeeld voor de hoge kwaliteit van het leven, de informele maar de klassieke optreden in Boston voor particuliere woningen en het op de markt brengen van hun jong publiek (“de kamer concert en feesten.Als het in de lucht in.