horloge Met een rugzak is niet goed vo

Met een rugzak is niet goed voor je.

Bij kinderen met een zware rugzak verslag uit over de resultaten van het in januari 2010 in het Publicatieblad van de wervelkolom.Uit onderzoek blijkt dat, wanneer het gewicht van z ‘n rugzak, kinderen met hun lul, blijk te geven van meer druk en buiging.Het gewicht van respectievelijk 9, horloge 18 en 26 kilo.De kinderen zijn ook gemeld bij meer pijn, meer gewicht is toegenomen.

Dus, heb je het gewicht van de rug is niet goed?In feite, toen droeg een rugzak, het gewicht is afhankelijk van op de schouder, die in vele landen van de wereld zijn, dat er nog steeds een natuurlijke, gezonde houding.We weten dat sommige mensen in hun hoofd op zijn schouders of honderden kilo, meestal in decennia.Ze houden altijd positief staat.Als je in een typische Amerikaanse houding, met een gewicht van niet meer in een rechte lijn, terwijl de compensatie en de resultaten van de compressie.

In deze studie, de ruggengraat van de kinderen horloge meer buigen, links of rechts extra gewicht, moesten ze aan z ‘n houding aan te nemen, de zwaarste gewicht.

Het probleem is, vandaag de meeste kinderen zijn niet van gezonde houding.Ze observeren de middelbare school van de cultuur rond deze.Dit is de reden waarom in de kinderen gezond opgroeien in een cultuur van de houding in hun leven om deze houding.

Ik zag een over de vraag hoe deze houding te leren van de beste voorbeelden in het winkelcentrum, als ik een cadeau te kopen voor mijn neef o horloge nlangs.De etalage van de modellen zijn “evenwicht” houding van het bekken, en stuwkracht vooruit.Ze staan in een extreme brug.

Je zou denken, “Nou, ik denk het niet, eigenlijk, denk ik dat horloge ik niet.Ik kwam om te leren, ik heb een versie van de precieze houding, model zien zo verrast.Het is niet mijn fout, het was niet jouw schuld.We gewoon niet bewust op de houding die we zien.Ik zou graag zien dat deze wijziging van het model.

In die tijd, kan je voor jezelf en je kind het beste wat je kunt doen is leren van de praktijk – en gezondheid.Je kan doen voor een ander model, misschien kunnen we de kinderen pijn in de rug van de toenemende snelheid verminderen.Natuurlijk, het jonge kind is goed gewicht.Maar het probleem is, hoe ze het gewicht.

Onderzoekers zeggen dat het kind, in de rugzak dragen bij de schouders worden gemeten, maar als ze hun schouders, het had erger kunnen zijn.

“Kinderen pijn in de rug kan door de disc [] of verergering van schijf van positie veranderen, Uc San Diego Timothy News” in het kader van de DR Wang.De meeste van deze dag kinderen houding, dit is geen verrassing.Dit kan veranderen.Door het leren van de houdingen en bewegingen van gezonde mensen kan het evenwicht, de pijn en de verbetering van de positie van je leven.

Als je wilt in die rugzak was om hulp te halen, of je kinderen vormt), kunt u contact opnemen met mijn privĂ© – methode van evenwicht.Met een gezond lichaam, kun je je rugzak in de totale comfort.