horloge Verbod op de plastic zak gunst

Verbod op de plastic zak gunstig voor het milieu

2002, Ierland EUR 15 cent belasting de plastic zak van de zogenaamde “plastax” binnen een paar maanden, in de zakken van de gebruikte hoeveelheden een vermindering van 90% wordt opgenomen.Maar het programma heeft de kritiek.

Ook al is het waar dat de belasting heeft geleid tot een dramatische daling van de winkel, in de tas van de hoeveelheid, die heeft geleid tot een toename van het aantal 400% van de vuilnisbak en zwarte zak worden g horloge ekocht.

De verhoging van de belastingen ook aangemoedigd de afhankelijkheid van papieren zakken, gebaseerd op een analyse van de levenscyclus van de zak, in horloge vergelijking met alle soorten van de milieu prestaties, meer energie produceren en de vrijlating van meer broeikasgassen, na verwijdering van de afbraak van ze.

Hoewel men algemeen van mening is dat plastic zakken voor het landschap echte bedrukt (zee), zij vormen slechts e horloge en klein gedeelte van het gewicht of volume van de afvalstromen.Bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, voor hun rekening minder dan de helft van de familie van één procent van het afval.

Thurgood zei dat de vermindering van het gebruik van plastic zakken is door de regering van wetgeving of vrijwillige inspanningen van verschillende horloge soorten (door de Daily Mail als overdreven om klanten, enz.). De vermindering van de afhankelijkheid van, altijd vol met onverwachte gevolgen.Zoals in Ierland door de plastic zak zien, leidt in het algemeen tot de belasting op aankoop van een stijging van het aantal van deze reeks.Deze plastic dikker dan plastic zakken, zullen aantonen dat een nog grotere risico ‘s voor het milieu “, zei hij.